‹ Terug naar overzicht

Nieuws

Reis in stijl met dé fashion essentials voor elke trip

Of je nu een zakenreis of citytrip met de liefde van je leven gepland hebt: met deze fashion essentials reis je altijd in eerste klasse – wat je stijlgevoel betreft, dan toch.

 1. Een blazer
  Hét stijlgeheim van een toptrip? Laagjes, laagjes, laagjes. Een blazer is daarbij perfect: gooi ‘m over eender welke outfit en hij ziet er meteen klassevol uit. Bonustip: draag je blazer tijdens je reis om kreuken in je valies te vermijden én om warm te blijven bij vliegtuigairco op volle toeren.

 2. Een broek met regular fit
  Skinny broeken en krappe vliegtuigzitjes? Geen goed idee. Kies voor een broek met regular of loose fit voor meer draagcomfort tijdens je reis en je avonturen in de stad.

 3. Comfortabele schoenen
  Of je nu heel Rome te voet doorkruist met je geliefde aan je arm of van de ene meeting in Parijs naar de andere moet hollen: tijdens je trip zal je heel wat kilometers in de voeten krijgen. Kies dus comfortabele schoenen in zwart of bruin die onder élke outfit mooi staan.

 4. Een wit shirt
  Onder je hemd als extra warmtelaagje of gewoon zo op een broek als de zon je aangenaam verrast: simpel en altijd handig.

 5. Een oxford-hemd
  Hemden zijn altijd een goed idee en staan goed van ’s ochtends aan het ontbijt tot ’s avonds in de bar. Kies voor comfortabel oxford-stof: dat is van nature kreukafstotend en verhoogt dus de kans van je hemden om een retourtje valies kreukvrij te overleven.

 6. Een dun truitje met ronde hals
  Kies voor een basic kleur zodat je je truitje op elk hemd of shirt kunt dragen als extra buffer tegen de koude. De ronde hals zorgt ervoor dat ie ook op een hemd netjes staat.

 7. Een (kasjmieren) sjaal
  Een sjaal is ideaal om je warm te houden als je de koude in Amsterdam of Budapest onderschat hebt. Kies voor een kasjmieren exemplaar: die is superdun en neemt dus niet veel plaats in in je koffer.
Bij Sodermans kiezen we voor kwaliteitsvolle kledingmerken. Vandaag zetten we het merk Lubiam in de kijker.
Bekijk op facebook ›
Sodermans dat is mode die je als gegoten zit: trendy en toch tijdloos! Niet alleen kostuums op maat, maar ook vrijetijds...
Bekijk op facebook ›
Team Sodermans fietst voor Transplantoux!
Bekijk op facebook ›