Over Sodermans

Al generaties lang blijven Sodermans-klanten klanten. En dat heeft alles te maken met onze persoonlijke service en kwaliteit voor een eerlijke prijs. In onze mannenspeciaalzaak vind je niet alleen kostuums op maat, maar ook vrijetijdskleding voor hem en zelfs kostuumvesten voor haar! Mode die je als gegoten zit: trendy en toch tijdloos. De kleren maken de man, en wij maken de kleren. Al sinds 1856.

Persoonlijke service op maat

Bij Sodermans halen we álles uit de kast om samen de outfit van je dromen te vinden. Zoek je een professionele werkoutfit, een trouwkostuum of vrijetijdskleding die toch stijlvol is? Met onze kennis en ervaring in herenkleding geven we je graag advies over materiaal- en modelkeuze. Zo vinden we altijd de geknipte herenkledij naar jóúw smaak en persoonlijkheid!

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Dé rode draad bij de mannenmode van Sodermans? Kwaliteit. Elk seizoen opnieuw selecteren wij de stoffen en kleuren: tijdloos en toch modern. Uiteraard kijken we daarbij ook naar vakmanschap en duurzaamheid, zodat jij je nieuwe lievelingsoutfit nog járen kan dragen.

Deze website maakt gebruik van cookies om je bij een volgend bezoek een website op maat aan te bieden. Accepteer om verder te gaan of klik op privacy policy voor meer info.

Back to top